12.02.16

Vastlapäev ja sõbrapäevale pühendatud stiilinädal

Teisipäeval, 9. veebruaril tähistasid Ala ja Ritsu kool üheskoos vastlapäeva. Algselt oli muu hulgas plaanis liu laskmine ja lumes hullamine, kuid ilmataadi vempude tõttu toimusid võimlas teatevõistlused, mida viis läbi Ritsu spordibaasi juhataja Erki Säks.

Pärast sportimist õpetas Ala kooli õpetaja Ain Veebel lastele mitu tantsu ning seejärel maiustati vastlakuklitega.
Fotogaleriid vastlapäevast saad vaadata SIIT.
Fotode autor: Ülla Tamm

Sõbrapäev jäi sel aastal pühapäevale, mistõttu tähistasime seda koolis hoopis stiilinädalaga, mille organiseerisid 8. kl õpilane Merily Siirak ja 9. klassi õpilane Kairi Linnupuu.

Igal nädalapäeval oli erinev dress code: esmaspäeval multifilmitegelane, teisipäeval kodune riietus, kolmapäeval sportlik riietus, neljapäeval tuduriietus ja reedel punane riietus. Algklasside õpilased olid aktiivsemad osavõtjad, kuid ka vanemas kooliastmes oli vahvaid kostüüme ning osalemist ei peljanud õpetajadki.

Reedel mängiti südamemängu: igaüks sai pooliku südame, kuhu oli kirjutatud number. Poolikud südamed pidid endale otsima sama numbriga paarilise. Kui paariline leitud, saadi auhind. Samuti töötas nädala jooksul sõbrapost, mille kaudu sai saata sõpradele kirju ja kaarte.

Kommentaare ei ole: